Yasemin Fatih Amato

Cildiniz yaşamınızın aynasıdır

cilt

Konumuz estetik olsa da belirleyici olan sağlıktır. Sağlık olmadan, güzellik ancak bir mucize olabilir. İnsan bedeninde bir şeyler yanlış gittiğinde, kendini hemen cildin durumunda belli eder. Cildin görüntüsü gerçekten, yaşamda neler olduğunu yansıtan bir aynadır. Kötü beslenme, aksayan yaşam tarzı, belirtilerini gecikmeden ciltte, tırnakta, saçta gösterir. Bu nedenle cildin altın kuralları ile genel sağlığın kuralları aynıdır.

Cildi güzelleştirmek sözkonusu olduğunda, onun derinlerden gelen sesini dinlemek, doğasını anlamak gerekir. Cilt aç mıdır, susuz mudur, hasta mıdır, ne gibi baskılar altındadır? Temel ihtiyaçları karşılanmıyorsa, her şeyden önce, bunları telafi etmek gerekir. Bahşedilmiş bir servet ziyan olurken, zenginleşmeyi beklemenin anlamı yoktur.

İYİ UYUYUN

Cilt  yeni hücrelerini gece uyku  sırasında oluşturur. Ayrıca  havası temiz bir odada,  iyi uyunmuş bir  gecenin sonrasında,   aynadaki farkın  ne olduğunu bilmeyen yoktur .  Bunun için  herşeye değer!  Gece bitki çayları mı içersiniz, erken yatmak için yaşamınızı baştan mı düzenlersiniz, gerilim filimlerinden veya heyecanlı romanlardan vaz mı geçersiniz bilinmez…Bunlar size özel seçimler olacaktır.

 ÇOK SU İÇİN !

CİLDİNİZİ TEMİZ TUTUN!

YÜRÜYÜN, SPOR VE YOGA YAPIN !

BESLENMENİZE VE UYKUNUZA ÖZEN GÖSTERİN!

GÜNEŞ, SİGARA VE İÇKİDEN UZAK DURUN!

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.