Yasemin Fatih Amato

7 adımda kadın kendini nasıl mutlu eder?

women

Mutlu olmak çoğu zaman bu kelimeyi yazmak kadar kolay ve bedelsizdir. Sadece onun güzelliğini farkında olmak ile başlar süreç. Peki hayatınızda uygulayacağınız basit önlemlerle mutluluğa daha yakın olmak ister misiniz? İşte o yedi madde…

1 – Her insan güzeldir, her kadın daha güzeldir!

Bunu belkide tarihe mal olmuş güzel kadınlar üzerinden değerlendirerek daha iyi anlayabiliriz. Örneğin; Marilyn Monroe bugün yaşasaydı şişman ve kısa boylu bulunurdu. Bugünlerde dudaklarını kalınlaştırmak için uğraşan kadınlar, 20’li yıllarda dudaklarını küçük göstermeye çalışıyorlardı. Özgüven ve sağlığın ise her zaman çekici olduğu gerçeği değişmiyor.

Marilyn Monroe

2 – Yüzeysel eleştirilere takılmayın, kendinizi iyi tanıyın!

İnsanın kendisini tanıması belki de en zor olanıdır. Ama bir tanımaya görün sonrasında en iyi arkadaşınız kendiniz olacaksınız. İşte kendini bilenlere hiçbir yüzeysel eleştiri etkilemez!

kadın seyahat

3 – Kimi zaman yalnız başına seyahat etmekten çekinmeyin!

Yalnızlık çoğu zaman sorun değildir, hatta seyahat gibi konularda en güzel yardımcınızdır. İnsan kendini böyle zamanlarda daha iyi tanır. Ve güveni artar…

kadın yemek

4 – Yemek yememek sizi mutlu etmez!

Her şeyden azar azar yiyin felsefesini kendinize düstur haline getirin. Dünya üzerindeki yiyeceklerden tadın, bu mutluluktan uzak kalmayın. Sadece abartıp, aşırıya kaçmayın!

büyük anne

5 – Büyük büyük anneleriniz en büyük yol göstericidir!

Kafanıza takılan şeylerde en büyük yardımcınız etrafınızda bir şekilde olan deneyimli kadınlardır. Olumlu anlamda feleğin çemberinden geçmişlerdir. Ve sizi de o çemberden geçirebilirler. Yapmanız gereken onlara kulak vermek o kadar.

spor kadın

6 – Spor her yemek sonrası değil, her zaman aklınıza gelsin!

Moda olan terimler vardır ve onlar hayatımıza bir anda girip bir anda çıkarlar. Spor bunlardan biridir. Ama olması gereken ömrümüz boyunca ondan vazgeçmemek olmalıdır. Çünkü her şeyin başı sağlıklı olmaktır. Bunun içinde spor yapmaktır!

bencil kadın

7 – Bencillik dozunda sizi mutlu eder!

O gün canınız yemek mi yapmak istemiyor, yapmayın! Başkalarını her zaman mutlu edemezsiniz. Ama kendinizi çoğu zaman değişik kararlar alarak mutlu edebilirsiniz. Bencilce davranmak kimi zaman sizi mutlu ediyorsa bencil olun!

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.