Yasemin Fatih Amato

Neden daha güzel görünmek isteriz?

güzel görünmek

Her kadın olduğundan daha güzel gözükmek için makyaj yapar. Bunun altındaki sebep ise; özgüven. Makyaj yaptığımızda, kendimizi daha güzel ve daha mutlu hissederiz. Çünkü doğru bir kaç uygulama sayesinde, bütün gözleri üzerimize çevirebiliriz. Sadece dakikalarımızı alacak bu uygulamadan neden eksik kalalım ki?

Doğru makyaj

Her zaman yerine ve ortamına uygun makyaj yapmalısın. Örneğin, bir davete gitmeden önce kırmızı ruj sürmek için sabırsızlanıyorsun değil mi? Peki onu nasıl kombinleyeceksin? Makyajında bir tane star olmalıdır. Eğer kırmızı gibi canlı ve dikkat çeken rujlar sürüyorsan, göz makyajını sade tutmalısın. Makyaj yaparken yeniliğe ve değişime hazır olmakta yarar var.

Kendine güven

Her kadın doğuştan güzeldir. Herkesin yüzü birbirinden farklı ve dikkat çekicidir. Makyaj yaparak yüz hatlarını şekillendirip, vurgulamak istediğin yerleri ön plana çıkarabilirsin. Devamlı denemeler yaparak sana en çok yakışan makyajı keşfedebilir, kendini daha güzel hissedebilirsin! En önemlisi kendine güvendir. Doğru makyaj ile daha güzel görünüp, kendini daha mutlu hissedebilirsin.

Prenses gibi hisset

Kim kendini prenses gibi hisssetmek istemez ki? Sende makyaj sayesinde kendini prenses gibi hissedebilirsin. Bunun için büyük çabalar sarfetmene gerek yok. En sevdiğin rujunu sür, eyelinerını çek ve hazırsın. Unutma, sen çok özelsin!

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.