Yasemin Fatih Amato

Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey Serisi, ciltlere doğal bakım ve koruma sağlıyor

 

Tarih boyunca güzellik ve bakım reçetelerinin vazgeçilmez parçası olan maden suyu, 3 farklı üründen oluşan yeni Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi ile cildin ihtiyaçlarını hem pratik hem de etkili biçimde karşılıyor.  Doğal maden suyu içeren Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinde, Sade ve E Vitaminli yüz spreyleri ile Güneş Koruyuculu sprey yer alıyor. 

Doğal maden suyu yüzyıllardır güzellik ritüellerinin ayrılmaz bir parçası. Cildi nemlendirirken aynı zamanda içeriğindeki zengin minerallerle besleyen maden suyu, şimdi Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi ile cilt bakımına ve pratikliğe önem verenlerin vazgeçilmezi olmaya aday oluyor. 3 farklı üründen oluşan seride, Sade ve E Vitaminli yüz spreyleriyle Güneş Koruyuculu sprey yer alıyor. Özel sprey teknolojisi sayesinde ürünler istenen her açıdan kesintisizce uygulanabiliyor.

Tülin Şahin: “Çantamın yeni vazgeçilmezleri Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi” 

Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi marka elçisi olan moda ve güzellik dünyasındaki başarılarıyla tanınan top model Tülin Şahin, maden suyunun kendisi için bir içecekten fazlası olduğunu belirtiyor. Maden suyunu çok uzun süredir cildinin bakımı için yüzüne de uygulayarak kullandığını söyleyen Şahin, “Bu sadece benim bildiğim ve uyguladığım bir reçete değil, tarih boyunca kullanılan bir bakım ritüeli” diye ekliyor. Tülin Şahin ürünlere ilişkin deneyimini şöyle özetliyor: “Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinde maden suyu bazlı 3 farklı ürün var. 3’ü de favorim çünkü hepsi cildimin en temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Cildimi tazeleme, temizleme, nemlendirme ve güneşe karşı koruma konularında çok pratik bir çözüm var artık hayatımda. Ben bu ürünleri bir süredir kullanıyorum. Cildimin beslendiğini, parladığını, yumuşaklık kazandığını ve nefes aldığını hissediyorum.”

 

Maden suyunun cilt bakımı alanında kullanımı konusunda görüşlerini paylaşan Dermatolog Yasemin Amato ise şu bilgileri veriyor: “Doğal maden suyu tarih boyunca farklı kültürlerde sonsuz gençlik ve güzelliğin kaynağı olarak görülmüştür. İnsanoğlu hep bir ‘gençlik çeşmesi’ aramıştır. Bu noktada belki de ulaşabildiğimiz en doğru kaynak olan doğal maden suyu da zengin mineralleriyle yaşlanmaya karşı insanların bekledikleri doğal etkiyi sunmuştur. Bu sebeple de kadınların cilt bakım rutinlerinde her zaman yer bulmuştur. Maden suyu benim de bir dermatolog olarak uzun yıllardır önerdiğim ve reçetelerimde yer verdiğim bir ürün. Cildin nem dengesinin yanında gün boyunca ihtiyaç duyduğu mineral desteğini de sağlayacak kadar güçlü.”

Farklı ihtiyaçlara yönelik 3 ürün

Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi farklı ihtiyaç ve beklentilere 3 ürünüyle cevap veriyor. İçeriğinde sadece doğal maden suyu bulunan Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi Sade; cildi nemlendirir, yumuşatır ve parlaklık kazandırır, serinlik ve ferahlama hissi verir, aynı zamanda cildin nefes almasını sağlar. Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi E Vitaminli; içeriğindeki E vitamininin antioksidan etkisiyle hücrelerin yenilenmesine, cildin canlanmasına ve nemlenmesine yardımcı olur. Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ise 30 SPF içeriği ile tüm vücut için güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu görevini üstleniyor.

Ürün Fiyatları:

Uludağ Premium Yüz Spreyi Sade 24,90 TL,

Uludağ Premium Yüz Spreyi E Vitaminli 32,90 TL

Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey 49,90 TL

*Dönemsel kampanya ve indirimlerle tüketicilere seslenecek.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.