Yasemin Fatih Amato

Karbondioksit (CooLifting) ile cildinizi gençleştirmek mümkün!

Kozmetik bir serumun manuel olarak uygulandığında cilt altına etkisi 1 saat süreye ihtiyaç duyarken, karbondioksit (CooLifting) ile bu sürenin 1 dakikaya kadar indiğini biliyor musunuz? 1997 yılında Almanya’da yapılan bilimsel çalışmalarla kanıtlanan bu sistem, bugün sıkça kullanılmaya başlanmıştır. İşlemle yorgun, cansız, mat görünüm giderilirken cildin ışıldaması sağlanır. Özel serumlar basınçlı karbondioksit ile cilde nüfuz ettirilerek soğuk etkiyle de cildin sıkılaşması ve yüz ovalinin belirginleşmesi sağlanmaya çalışılır.

CooLifting ile nelere çare bulabilirsiniz?

Kırışıklıkları düzeltme,
İnce çizgileri azaltma,
Kolajen üretimini artırma,
Cilt nemini artırma,
Cildi canlandırma,
Cilt dokusunun rengini açma.
Soğutma tedavisi, yüz gerdirme gibi cerrahi bir işleme başvurmaksızın cildi gençleştirir ve parlaklık kazandırır.

CooLifting nasıl çalışır?

CooLifting tedavinizi gerçekleştirmek için son teknoloji ürünü güzellik tabancası kullanır. Soğutma işlemi, tabancadan cildinizin yüzeyine yüksek basınçlı karbondioksit akışıyla yüksek konsantrasyonlu, atomize olmuş aktif maddelerin birlikte gönderilmesini içerir. Karbondioksit, yüksek basıncı ve düşük sıcaklığı nedeniyle cildin yüzeyini açar, böylece ilk tedavinizden sonra görülebilecek olan ani sonuçlar için aktif bileşenlerin daha hızlı derinize nüfuz etmesini sağlar.
İki şekilde cilde uygulama yapılabilir. İlki:
Hyalüronik asit ve cilt sıkılaştırıcıları içeren, tüm ciltlere uygun olan uygulamadır. Bu uygulama yaşlanmayı önleyici ve cilde parlaklık sağlayan özelliklere sahiptir.
İkinci uygulama ise:
Anti-aging flakon temizleyici bir etki sağlarken, pigmentasyon ile cildin gençleşmesini sağlar. Uygulamaya Kojik asit, Glikolik asit ve C vitamini eklenir.

Uygulama ne kadar sürer?

Uygulama 5 dakika içinde tamamlanır ve dolgu maddeleri ile bir tedavi yapılmış gibi bir görüntü sağlar. İnvaziv değildir, cildinize doğrudan parlaklık ve gençleştirme katar. Uygulama sonunda cilt yenilenir, yüz ovali toparlanır, yüzeysel çizgilerin görünümü iyileşir, derin kırışıkların ise derinlikleri azalır. Tek bir tedaviden sonra bile cildinizin görünümündeki büyük farklılığı siz de fark edeceksiniz. Önemli günlerinizin öncesinde hızlı bir etki görmek için 1 kez uygulanabildiği gibi 6 seans olarak uygulandığında maksimum etki sağlanır. Genç görünümünüzü daha da ileri götürmek isterseniz, her iki haftada bir bakım yaptırmanız yararınıza olacaktır.

İşlemin yan etkisi var mıdır?

Cilde herhangi bir yan etkisi yoktur, son derece konforlu bir işlemdir. Uygulama sonrası kişi günlük hayatına hemen geri dönebilir.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.