Yüzünüzü ince ve zayıf gösteren 6 saç modeli

Saç modelinizin yüzünüzü olduğundan daha zayıf ya da şişman gösterdiğini biliyor muydunuz?
Sizi olduğunuzdan en az 5 kilo daha zayıf gösterecek saç modellerini biraraya topladık.

1 – Asimetrik bob

Asimetirk bob kesim (arkası kısa öne doğru uzun) saçlar, yüzünüzü daha ince gösterir. Toplu bir yüzünüz varsa, asimetrik bob kesim ile daha ince gözükebilirsiniz.

2 – Ön kısmı katlı saçlar

Ön kısmına bol kat atılmış saçlar, yüzü çevreleyerek daha ince gösterir. Özellikle ortadan ayrılmış, ön kısımları çenede biten uzun katlı saç modeli, yüzünüzü daha uzun ve ince göstermeye yardımcı olur.

3 – Ön kısımları uzun, perçemli atkuyruğu modeli

Yüzünüzün her iki tarafına düşen perçemli saç modelleri, sizi daha ince gösterir. Saçlarınızı at kuyruğu şeklinde topladığınızda ön kısımlardan birkaç tutam çıkararak yüzünüzü daha ince gösterebilirsiniz.

4 – Tepeden topuz

Tepeden toplanmış bu klasik topuz modeli, yüzünüzü daha uzun gösterir ve tüm dikkati saçınızın üst kısmına doğru çeker.

5 – Uzun saçlar

Düz, kısa ya da uzun saç arasında kaldıysanız, mutlaka uzun olan modeli tercih edin. Uzun saç modelleri yüzü daha uzun göstererek olduğunuzdan daha zayıf görünmenize yardımcı olur.

6 – Yandan ayrılmış saçlar

Ön kısımları yandan ayrılmış ve uzun perçem bırakılmış saçlar, yüze yumuşak bir hava katar ve sizi toplu göstermez.

Yorumlar

Yorum

yasemin amato: 1965 yılında İran'nın Tebriz kentinde doğmuştur. 1983 yılından itibaren Türkiye'de yaşamaktadır. 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ihtisasını aynı üniversitenin Dermatoloji Ana Bilim Dalı'nda yaptı. Kozmetik dermatolojiye olan tutkusunu geliştirmek için İngiltere'ye gidip Birmingham'da dermatoloji kursuna katıldı. 1995 yılında ABD'nin Dallas eyaletinde Kollajen enjeksiyonları hakkında eğitim aldı. 1996 yılında Paris'te dünyanın en ünlü uzmanlarından (Dr.Benjamin Asher, David Goldberg, Dr. Legrand, Dr. J.Le Coz, Dr.Laglen) değişik dolgu maddeleri enjeksiyonları, botoks ve mezoterapi eğitimi gördü. Türkiye'ye dönünce YASEMEN adında bir kozmetik dermatoloji merkezi açarak, İzmir'de ilk kez dolgu, botoks, mezoterapi, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve mikrodermabrazyon uygulamalarını başlattı. 2004 yılında Doğan Yayınevi'nden çıkan "Güzel ol, Bugün, Yarın ve Daima" isimli bir kitap yazmıştır. 2009 yılında "Yaşlanmayı erteleyin" "Evde güzellik ve bakım sırları" "Güzel dokunuşlar" isimli kitapları yayınlanmıştır. 2004 yılından itibaren Şamdan plus, Diva, Sabah Gazetesi'nin eki Günaydın, Hürriyet Aile, Kuşhan Diyet, Karşıyaka LIFE, ESİAD dergileri gibi yayınlarda köşe yazarlığı yapmaktadır. Ayrıca 1994 yılından beri Ticaret Europe üyesidir. Kendisi bir çok televizyon programlarında, üniversite içi seminerlerde, konferanslarda, ulusal ve uluslararası kongre ve seminerlerde konuşmacı olarak katılmıştır. Dr. Yasemin Fatih Amato evli ve bir çocuk annesidir.
Related Post
Leave a Comment