Yasemin Fatih Amato

Son yenilik, ameliyatsız gençleştirme Vshape!

Kadınların korkulu rüyası yüz sarkmalarını kısa seanslar şeklinde yok etmek bugün çok daha kolaydır. VShape denilen uygulama ilk olarak Amerika’da uygulanmaya başlamış sonrasında ülkemize gelmiştir.

Gıdı ve boyun bölgesindeki deformasyonların giderilmesinde, yanak bölgesinde meydana gelen hacim kayıplarının düzenlenmesinde ve özellikle de derin kırışıklıkların da yok edilmesinde hastalara yardımcı olan başarılı bir yöntemdir. “V” görünümüne sahip olan bir yüzün zaman içerisinde yaş ile birlikte ya da kilo alımlarıyla birlikte “U” şekline dönüştüğü durumlarda sonuçlar gerçekten ümit vericidir.

Vshape uygulaması nasıl gerçekleştirilir?

Vshape, cildin en alt tabakasında yer alan kolajen liflerinin, ses dalgalarının yüksek frekansla cilde verilerek, cilt alt tabakasının ısınmasıyla, yağların parçalanmasını ve dolayısı ile de vücudun yağlardan arınmasını sağlar. Uygulama sonrası cildin alt kısmında bulunan, sarkmış olan dokular toparlanarak, uygulama başarıyla sonuçlanır. Yöntemin çok talep edilmesinin sebebi cerrahi bir yöntem olmayışı ve acısız, ağrısız bir şekilde uygulanabilir olmasıdır. Uygulama diz ve bacak bölgesindeki yağlanmalar, karın bölgesi, basen çıkıntısı, bel kalınlığı ve en önemlisi de kadınların çoğunun ortak sorunu olan selülit gibi sorunlardan arınabilmeyi kolaylaştırır.

Kimler Vshape yaptırabilir?

Vshape uygulamasını yaptırmak için yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Yüz için yapılan Vshape uygulamasında genellikle 30 yaşından sonra ihtiyaç duyulur. Ciltteki elastik kaybını yerine getirir. Dolayısı ile 30 yaşından sonra her cilt tipine uygulanabilir. Öte yandan, vücut için yaş sınırlaması da yoktur.

Seans süresi ne kadar olmalıdır?

Vshape de seanslar 20 dakika kadar sürerken işlemler 2 hafta ara ile uygulanır. Hastanın durumuna göre değişmekle birlikte en fazla 4 seans sonunda istenilen sonuca rahatlıkla ulaşılır.

İşlemin faydaları nelerdir?

  • Uygulama esnasında veya sonrasında hastanın acı duymaması,
  • Hiç bir şekilde güneş ışınlarından kaçınmanıza gerek olmaması,
  • Vücutta istenmeyen lekeler ve morlukların oluşmaması,
  • Sonuçların son derece başarılı olması Vshape’i medikal estetiğin teknoloji harikası haline getiriyor.

Hamileler kullanabilir mi?

Anne adaylarının bu yöntemi yaptırmasını önermeyiz ama işlemin yapılması için bir tıbbi engel yoktur. Ultrasonun verildiği bölge en fazla birkaç cm etkileme yaşar. 

Kalıcı bir uygulamamıdır?

İşlem sonrası bol su içmek yağ hücrelerinin vücuttan atılımını kolaylaştırır. Çünkü yağ hücrelerinin zarları ultrasonun sarsıcı etkisi ile parçalanır. İnsan vücudunda yeni yağ hücresi üremediği için etkisi uzun süre kalıcılık gösterir.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.