Yasemin Fatih Amato

Plexr plazma ile göz kapağı estetiği

plexr plasmaYasemen Güzellik Merkezi olarak faydalı olduğunu düşündüğümüz ve daha önce denediğimiz yöntemleri polikliniğimize hızlıca getirmeye çalışıyoruz. İşte bu araçlardan biri de ”Plexr plazma”… Göz kapağı estetiğinde son yıllarda artan talep ile yüksek teknolojik güvenilir araçların da sayısı artıyor. Hal böyle olunca denemek ve hastalarımıza faydalı olmak birinci amacımız oluyor.

Plexr, herhangi bir elektrik bağlantısı olmayan, son derece kullanışlı ve yüksek performanslı bir kablosuz cihazdır. Sektörün uzmanları için tasarlanan bu cihaz, lazer, radyo bisturi gibi maddenin dördüncü halini kullanır. İşlem sırasında çevre dokulara istenmeyen miktarlarda ısı iletiminin önüne geçilir.

Plexr, uygulandığı bölgede ortamda gaz halinde bulunan azot ve su buharını yüksek enerji ile plazma haline dönüştürerek etki eder. Etkileşim sonucu oluşturduğu iyon bulutu, cilt yüzeyini etkiler ve çok hızlı olarak yenilenme sağlar.

Göz kapağı üzerindeki kırışıklıklar, varsa sarkma eğiliminde iyileşme olacaktır. Plexr ile ameliyatsız üst göz kapağı uygulamasından sonra daha dinamik, daha dinç, daha genç ve aydınlık bir yüz ifadesi oluşur. Ameliyatsız üst göz kapağı uygulamasına ek olarak, göz çevresindeki kaz ayaklarına botoks uygulaması yapıldığı takdirde, daha uzun süreli kalıcılık ve etkide belirgin bir artış gözlenir.

Kısaca bu işlem nasıl gerçekleşiyor, açıklayalım

Uygulama yapılacak bölge antiseptik sıvıyla temizlenir. Lokal anestezik krem sürülür, 20 dk. beklenir ve işlem uygulanır. Tedavi edilecek bölgenin boyutuna göre lokal anestezi sonrası 5 ila 30 dakika sürer.

Göz kapağı ve çevresi

Göz kapağı estetiği, göz çevresi gençleştirme, “Ksantelazma” denen göz kapaklarındaki kabarık sarı lekelerin giderilmesi, aktif aknelerin ve akne skarlarının tedavisine destek, ben ve siğillerin yok edilmesi, yara ve kaza izlerinin, lekelerin giderilmesi, dudak üstü kırışıkların giderilmesi amaçlı kullanılır. 1 ile 4 seans arasında hastanın cilt durumuna göre istenilen sonuca varılır.

 

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.