Yasemin Fatih Amato

Bir kadını, güzel yapan 6 temel unsur

kadın güzellik

Temiz kalabilmiş bir kalpleri vardır ve siz bunu hissedersiniz

Bilirsiniz, sizin de karşınıza en az bir kere çıkmıştır o kötü kalpli insanlardan. Ruhlarına bulaşmış olan kötülüğü size de yansıtmışlardır ve kalbinizi kırmışlardır. Fakat gerçekten güzel diyebileceğimiz bir kadın, yeni yaptırılmış saçlarından veya giydiği elbiselerden ziyade, size hitap eden ve temizliğiyle dikkat çeken ruhuyla göze çarpar.

Yeniliğe açıktırlar

Güzel bir kadın kendisini kısıtlamaz. Yeni fikirlere, yeni mekanlara ve yeni insanlara açıktırlar. Bir takım korkular nedeniyle utangaçlık yaparak yeni şeylere sırtlarını dönmezler; karakterleri gereği korkusuzca farklılıkları denemeyi severler.

Güzel kadınlar bencil değildir ve size şefkat gösterir

Bir kadının bencil olmamasından daha güzel bir şey var mıdır? Güzellik, çevresindeki diğer insanları ve aslında diğer canlıları da önemseyen kadınlarda bulunabilecek bir şey. Gerçekten güzel olan bir kadın, sempatik ve şefkatlidir.

Kalbini size açsa da, gizemli kalabilmeyi başarır

Gizemli kadın denildiğinde akan sular durur. Diğer insanlarla olan ilişkilerini kendine saklayan ve gereksiz yere konuşmayan bir kadın, karşısındaki insan üzerinde bir gizem yaratır ve bu durum onu daha da güzelleştirir. Böyle bir kadınla birlikte olursanız, onun sürprizlerle dolu olduğunu ve her geçen gün onu daha çok sevdiğinizi farkedersiniz.

Erkeklere ihtiyacı olduğunu düşünmez

Bir erkeğe ihtiyacı olmayan kadın, kendine güveni olan kadındır ve kendine güven, güzelliğin temel şartlarından biridir. Bir konuda erkeklerin onayına ihtiyacı olmayan ve desteklenmek zorunda hissetmeyen kadın, özgüven sahibidir ve bu durum, kendini güzel hissetmesine de olanak sağlar. Cidden, kadın olmak bir erkeğe ihtiyaç duymak demek değildir ve güzel bir kadın bu gerçeğin çok ama çok iyi farkındadır.

Nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilir

Nerede, hangi sıklıkla konuşmasını bilmeyen bir kadından daha fenası yoktur. Zihninden geçenleri zeki bir şekilde aktarmasını bilen ve sözleriyle dikkatinizi hemen çekebilen bir kadın, aslında zekiliğin çok seksi bir şey olduğunu sanırlar size. Evet, gerçekten de zeki bir kadın -dış görünüşüne bakılmaksızın- seksidir ve bu kadınlarla vakit geçirmek oldukça keyiflidir.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.