Yasemin Fatih Amato

Ses dalgaları yağları parçalıyor

renkli-ses-dalgalarim

Spor ve sağlıklı beslenme ile verilemeyen yağlara müdahale eden Liposound System, tamamen deri yüzeyinden gönderilen ses dalgalarıyla deri altı yağ hücrelerini etkisiz hale getiriyor

KIŞIN o soğuk havalarından kurtulup, bahara girdiğimiz bu günlerde yaz iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yaza estetik kaygılardan arınarak girmek için Dermatoloji Uzmanı Dr. Yasemin Amato’nun tavsiyelerine göre aslında hiç de zor değil. Dr. Yasemin Amato, ‘Soğuk havalarda bol bol yediğimiz şekerli ve yağlı yiyecekler biraz göbek yapmış olabilir. Kısa bir süre kalmışken yaza, eşinizin ya da sevgilinizin yanında fit olmak, onunla deniz ve havuz keyfini çıkarmak elimizde. Şortunuzu giyip rahatlıkla güneşlenebileceksiniz hem de ameliyatsız hızlıca sonuca ulaşarak. Size mucize bir yöntemi anlatacağım. Spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye devam ederek ‘Ultrashape’ desteğiyle hayallerinize ulaşabilirsiniz. Hem de bıçak altına yatmadan, acı duymadan ve sağlıklı bir şekilde…’ diyor.

İĞNESİZ, AMELİYATSIZ
Dermatoloji Uzmanı Dr. Yasemin Amato, ses dalgaları ile vücut yağlarını parçalayan Ultrashape tekniğini şöyle anlatıyor: Ultrashape tekniği dünya genelinde, Liposound System (LSS) olarak bilinmektedir. Bu yeni tekniğin mantığı aslında çok basit. Ses dalgaları ile vücudunuzda bölgesel incelme sağlayan bir yağ azaltma şeklidir. Bu sistem ile özellikle tekrar vurgulamak istiyorum, spor ve sağlıklı beslenme ile verilemeyen yağlara müdahale edilmektedir. Ameliyatsız ve iğnesiz olması en büyük tercih nedenlerindendir. Bu uygulama gerçekleştirilmeden önce bazı hazırlıkların yapılması gerekiyor. Özellikle uzun seanslı incelme programlarından sıkılan ve iş yaşamı nedeniyle vakit bulamayan kesimi mutlu edecek bir uygulamadır.

İlk adım; vücudun beslenme sisteminin gözden geçirilmesi ve uygulama ile birlikte yürütülecek diyet sisteminin belirlenmesidir.
İkinci adım; her hangi bir ultraviyole ışın olmadan ses dalgasıyla çalışan sistem ile vücutta biriken yağ hücreleri parçalanıyor.
Üçüncü adım; uygulama sonrası dokularda sıkılaşma sağlanıyor ve dolaşım hızlandırılarak parçalanmış yağ hücrelerinin vücuttan atılması kolaylaşıyor. LSS bir cerrahi operasyon değildir, bu yüzden iyileşme süreci çok hızlı gerçekleşiyor.

Bölgesel sorunlara karşı en etkili yöntem
Son gelişmelerden olan LSS hakkında unutulmaması gereken en önemli şey uygulamanın tek başına bir yarar sağlamayacağıdır. Çünkü diyet ve spor yapılmadığı sürece kaybedilen her yağ artısıyla tekrar vücudunuza dönecektir. Bu sistemin çalışma şekli, tamamen deri yüzeyinden gönderilen ses dalgalarının derialtı yağ hücrelerini hedef alarak, kan damarı ve sinirler gibi dokulara zarar vermeden yağ hücrelerini parçalaması üzerine kuruludur.

LENFATİK SİSTEM YOLUYLA ATILIR
Parçalanan yağ hücreleri sıvılaşır ve vücudun doğal yapısı sayesinde lenfatik sistem yoluyla vücuttan atılır. Yağ hücrelerini parçalamak üzerine yapılan bu sistemi aslında biz yıllardır böbrek taşı kırarken de kullanmaktaydık. Mantığı birbirine yakın olan bu tedavi sitemlerinde böbrek taşlarına uygulanan ses dalgalarından farklı olarak daha ayrıntılı ve vücudun işleyişine zarar vermeyecek şekilde yenilikler eklenmiştir. LSS, vücutta daha çok karın, bel, basen ve üst -uyluk bölgelerinde uygulanır.

3 seans yeter
Liposound System (LSS) uygulama merkezine yürüyerek gelip yine uygulama sonrası yürüyerek çıkabileceğiniz acısız, ağrısız ve güvenli bir uygulamadır. Uygulama liposuction’da olduğu gibi müdahale edilecek lokal yağ fazlalıklarının olduğu bölgeye yapılır. 2 haftada bir tekrar edilen yöntem ile yaklaşık 3 seans sonucu istenilen etkiler gözlemlenebilmektedir. Yinede hastaya ve uygulanacak bölgenin durumuna göre bu süreler değişmektedir. 30-40 dakika süren tedavi ile önceleri hayal olan sonuçlara ulaşmak hiç de zor değildir.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.