Yasemin Fatih Amato

Yazı Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ile karşılayın!

Farklı ihtiyaçlara yönelik 3 formülle tüketicilere sunulan Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi pratik formatıyla doğal maden suyunu cilt bakımının vazgeçilmezi haline getirirken Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey 30 SPF içeriği ile vücudu yıl boyunca güneşin zararlı etkilerine karşı koruma altına alıyor.

Güneşin insan vücuduna yararlı etkileri hayati önem taşır. Ancak D vitamini deposu güneş ışınlarının içerdiği zararlı UV ışınlarını da göz ardı etmemek gerekir. Zararlı UV ışınları mevsim ve hava koşullarından etkilenmeksizin yıl boyunca cildimizi olumsuz etkiler. Dolayısıyla cildimizi olumsuz etkilere karşı korumamız da oldukça önemlidir.

Cildin kurumasından veya aşırı sıcaktan kaynaklanan olumsuz etkilerin önüne geçmek için cildin sürekli nemli tutulması ve aynı zamanda ultraviyole ışınlara karşı korunması şart. Çünkü ultraviyole ışınlar cildin erken yaşlanmasına ve ciltte kırışıklıklara sebep olabiliyor. Uludağ Premium bu iki farklı ihtiyaca yönelik yeni ürünü Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ile cildi nemlendirirken güneşin zararlı etkilerine karşı da koruma görevini üstleniyor.

Tarih boyunca güzellik ve bakım rutinlerinin ayrılmaz bir parçası olan doğal maden suyu ile hazırlanan Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi, içeriğindeki zengin minerallerle cildi dışarıdan beslerken aynı zamanda ihtiyacı olan nemi yeniden kazanmasını sağlıyor. Pratik formatıyla şimdiden yazın vazgeçilmezleri arasında yerini alan Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ise 30 SPF içeriği ile de tüm vücudu koruma altına alıyor ve güneşin yıpratıcı etkilerini azaltıyor.

Doğal maden suyunun cilt bakımı için yıllardır önerdiği bir ürün olduğunu söyleyen Dermatolog Yasemin Amato, “Ozon tabakasında meydana gelen değişikler sonucunda cildimiz ultraviyole ışınlara karşı her zamankinden daha korunmasız. Çünkü güneş ışınları artık daha dik. İki saatte bir yenileyerek Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Spreyi vücudunuza uygulayarak güneşin etkilerini azaltabilirsiniz. Ayrıca elinize sıkarak yüzünüze de uygulayabilirsiniz.” dedi.

Yorumlar

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.